Ποιοί είμαστε


Tο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας είναι ένα από τα αξιολογότερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, ένα ωδείο με σύγχρονους προσανατολισμούς και εκπαιδευτικά συστήματα, ένα σχολείο με υψηλή στάθμη παρεχομένων σπουδών, στο οποίο λειτουργούν όλα τα τμήματα και oι σχολές.

Συνεργάζεται με σπουδαία εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το περίφημο Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, το LuisiannaStateUniversity (L.S.U) της Αμερικής, το GaziUniversity της Άγκυρας (Τουρκία), σε συναυλίες, σεμινάρια και διαλέξεις, καθώς και με οργανισμούς όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα εκπαιδευτικά του προγράμματα , όπου συμμετείχαν οι σπουδαστές του Ωδείου μας.

Οι απόφοιτοί μας πλαισιώνουν μουσικούς οργανισμούς της χώρας μας Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα, Ορχήστρα των Χρωμάτων, ορχήστρα της ΕΡΤ, κ.α., αλλά και του εξωτερικού.
" Με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, μουσικούς διαγωνισμούς, συναυλίες μαθητών και καθηγητών που συχνά γίνονται με τη σύμπραξη γνωστών σολιστών εκτός Ωδείου, το Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών. επιδιώκει όχι μόνο την επιμόρφωση των σπουδαστών του αλλά και την καλύτερη δυνατή πολιτιστική συνεισφορά στον κοινωνικό χώρο που βρίσκεται έξω από τις πόρτες του. "